Pouze text - only text Econnect Zpravodajství Informační servis pro NNO
- Kalendář akcí | Práce v NNO | Katalog odkazů | Občan TOPlist
- -
Pouze text - only text
logo Econnectu Informační servis pro NNO
pro registrované uživatele pro novináře pouze text English
- Novinky
[ nno.ecn.cz > novinky > Osmý ročník Veletrhu neziskových organizací ]
-

 Novinky

 Fundraising

 Právní servis

 Práce v NNO

 Vzdělávání NNO

Osmý ročník Veletrhu neziskových organizací

31. 1. 2007 - PRAHA [Forum 2000]

Dovolujeme si Vás pozvat na již osmý ročník Veletrhu neziskových organizací, který pořádá Nadace Forum 2000. Veletrh je zcela ojedinělou jednodenní akcí, jejíž rozsah i záběr jsou neustále rozšiřovány. Neziskové organizace jakéhokoli typu zde mají možnost představit své aktivity široké veřejnosti, získat mnoho nových kontaktů, oslovit sponzory i dobrovolníky, vytvořit nová partnerství a letos poprvé také získat nové vědomosti, které jim pomohou při další úspěšné činnosti.

Osmý ročník Veletrhu neziskových organizací se uskuteční 4. dubna 2007 v Tyršově domě, Újezd 40, Praha 1.

Prezentace neziskových organizací bude probíhat obdobným způsobem jako v minulých letech, tedy každá organizace bude mít možnost zaujmout veřejnost svým panelem a taky pětiminutovou prezentací v PowerPointu. V obou případech budou neziskové organizace rozděleny do sekcí podle jejich zaměření. Každá organizace bude mít možnost přivést si také vlastní stolek námi specifikovaných rozměrů a využívat bezdrátového připojení k internetu ve výstavních prostorách. Občerstvení pro zástupce vystavujících neziskovek bude již tradičně součástí našeho servisu pro Vás.

V letošním roce očekáváme účast více než sto neziskových organizací z České republiky i z dalších zemí střední a východní Evropy. Opět vám nabízíme možnost navázat spolupráci s neziskovými organizacemi ze zahraničí. Letos je to kromě osobních kontaktů na Veletrhu i možnost zprostředkovat návštěvu zahraniční organizace ve Vaší kanceláři den po veletrhu - tj. 5.4. 2007.

Novinkou oproti ročníkům předcházejícím bude tématický blok přednášek, debat, seminářů a workshopů zaměřených především na téma aktivního občanství mladých ve střední a východní Evropě, který bude probíhat paralelně s tradičním veletrhem. Podrobnější předběžný program seminářů, diskusí a workshopů a registrační formulář naleznete v souvisejících odkazech.

Díky zajímavému doprovodnému programu očekáváme vyšší počet návštěvníků, avšak možnost představit se veřejnosti rozhodně nebude jediným přínosem pro zúčastněné organizace. Na veletrh letos zveme i marketingová oddělení významných firem zajímajících se o finanční podporu neziskových organizací a právě Vaše prezentace by je mohla zaujmout. Prezentace tedy nebude směřována pouze na veřejnost, ale i na případné sponzory - jak z řad firem tak z řad jednotlivců.

Dalším přínosem účasti na veletrhu pro Vaši organizaci jistě bude možnost dalšího vzdělávání v oblasti vedení neziskové organizace ve dvou specializovaných seminářích. Konkrétní témata těchto seminářů můžete ovlivnit včasnou registrací, ve které je Vašim návrhům věnován prostor. Tyto semináře jsou koncipovány přímo pro Vás, neziskové organizace, a my Vám velice rádi vyjdeme vstříc a necháme se Vašimi návrhy inspirovat. Pokud by Vás také zaujala některá z dalších paralelních akcí (diskuse o roli celebrit, jiné diskuse či seminář pro veřejnost) a rádi by jste se zapojili a přednesli své názory a zkušenosti, rádi Vaši iniciativu uvítáme.

Registrací do uzávěrky 16. března 2007 také získáte možnost prezentace Vaší neziskové organizace v katalogu, který bude přímo na veletrhu distribuován mezi neziskovky, sponzory a veřejnost.

Součástí letošního veletrhu bude také anketa o nejlépe se prezentující neziskovou organizaci. Vítěz této ankety bude vyhlášen na již tradičním multikulturním večeru, kde mu bude předána cena. Na multikulturní večer s rautem a dobrou zábavou jsou zástupci všech zúčastněných organizací srdečně zváni.

Nezapomeňte, 4.4.2007 v Tyršově domě může vaše neziskovka hodně získat.

S pozdravem

Jana Neupauerová

NGO market coordinator


http://www.forum2000.cz/

DISKUSE - KOMENTÁŘE:


Služby Econnectu

ToolkitUnavuje vás tvorba www stránek v HTML?
Nemá váš webmaster čas na jejich aktualizaci?
S publikačním systémem TOOLKIT to zvládnete SNADNO, RYCHLE A SAMI:
VYZKOUŠEJTE ZDARMA!
vytisknoutvytisknout
Logo Econnectu Easy CONNECTion - snadné spojení mezi lidmi, kteří mění svět
Webhosting, webdesign a publikační systém Toolkit - Econnect
Econnect,o.s.; Českomalínská 23; 160 00 Praha 6; tel: 224 311 780; econnect@ecn.cz